ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Εκτύπωση

 

 

 

 

 

     Αγαπητοί γονείς και μαθητές/τριες σας υπενθυμίζουμε τον τρόπο με τον οποίο έχει οργανωθεί η Σύγχρονη Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση (Webex) στο σχολείο μας και λειτουργεί όταν χρειαστεί:

Οι μαθητές/τριες βλέπουν το ωρολόγιο πρόγραμμα που αναρτάται καθημερινά στο αντίστοιχο άρθρο της ιστοσελίδας μας όπου σε κάθε μάθημα αναγράφεται και το όνομα του/της  καθηγητή/τριας που το διδάσκει. Έρχονται μετά στο άρθρο αυτό και κάνουν κλικ πάνω στο όνομα του καθηγητή/τριας με τον/την  οποίο/α έχουν μάθημα για να εισέλθουν στην ψηφιακή του τάξη.

Στα μαθήματα που οι μαθητές μοιράζονται όπως πχ Πληροφορική/Τεχνολογία/Οικιακή Οικονομία αν κάποιος μαθητής δεν γνωρίζει σε ποια ομάδα ανήκει μπορεί να μπει στην ψηφιακή τάξη ενός εκπαιδευτικού και να ρωτήσει με ευγενικό τρόπο αν είναι σε αυτή την ομάδα. Αν δεν είναι αποσυνδέεται από αυτή την τάξη και μπαίνει στη σωστή. 

 

 

   

Ψηφιακές Τάξεις Καθηγητών 

 

Κάντε κλικ στα ονόματα των καθηγητών για να οδηγηθείτε στην Ηλεκτρονική τους Τάξη της Σύγχρονης Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης:

 

 

 

 Oι καθηγήτριες των Τμημάτων Ένταξης:

  

 

Οι  καθηγητές/τριες  Παράλληλης Στήριξης:

  

 

 Η Κοινωνική Λειτουργός ΣΔΕΥ:

 

Η Ψυχολόγος ΣΔΕΥ:

 

 

 

 

 

 

Για την κατοίκον διδασκαλία:

 

Η κατοίκον διδασκαλία  θα γίνεται με την σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της πλατφόρμας webex  με τον παρακάτω τρόπο:

Ο μαθητής θα κάνει πρώτα κλικ στο σύνδεσμο με τίτλο  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟΝ για να δει το  πρόγραμμα όπου σε κάθε μάθημα αναγράφεται το όνομα του καθηγητή που το διδάσκει και έπειτα θα κάνει κλικ στον σύνδεσμο της ηλεκτρονικής τάξης του εκπαιδευτικού που βρίσκεται παρακάτω για να εισέλθει στην ηλεκτρονική του τάξη  και να ξεκινήσει το μάθημα.

Ο εκπαιδευτικός θα κάνει κλικ στο σύνδεσμο με τίτλο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΝ για να δει την ώρα που έχει μάθημα και σύμφωνα με το ωράριο διδασκαλίας που φαίνεται στον παρακάτω πίνακα θα ανοίγει την ηλεκτρονική του τάξη και θα κάνει αποδεκτό το μαθητή για να ξεκινήσει το μάθημα.

 

 

 

 

             ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΤΟΙΚΟΝ

 

            ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΟΝ

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Κάνε κλικ στα ονόματα των καθηγητών για την Ηλεκτρονική τους Τάξη της Κατοίκον Διδασκαλίας:

 

ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΒΙΔΡΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

 

ΚΑΡΑΒΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

 

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

ΚΑΡΑΔΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

 

ΜΑΝΔΡΩΝΗΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

 

ΜΠΙΤΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

ΝΟΥΣΙΑ  ΑΝΕΤΑ

 

ΞΥΛΟΥΡΗ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

 

ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΑΚΗ  ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

 

ΠΟΛΟΜΑΡΚΑΚΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ  ΑΝΝΑ

 

ΤΣΟΧΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΨΩΜΑ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ

 

 

 

 

  

Διαβάστε παρακάτω τις οδηγίες για τους μαθητές και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν κατά την είσοδό τους στην πλατφόρμα της cisco webex.

 

 

 

 

Friday the 29th. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - Διαχείριση Ιστοτόπου: Λαγουδάκη Μαρία ΠΕ19