ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Μετά την επιστροφή των αναβαθμολογημένων γραπτών της Β' Εξεταστικής Περιόδου 2019 στο σχολείο μας σας ενημερώνουμε ότι τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν στις 26 Ιουνίου 2019 στους πίνακες ανακοινώσεων του σχολείου μας και αναφέρονται στους ελέγχους που παραδόθηκαν στους μαθητές  ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΙΔΙΑ και δεν προέκυψε καμία αλλαγή σε αυτά λόγω των αναβαθμολογήσεων.

  

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Ματίας ο 1ος"

 

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 με μεγάλη επιτυχία η Θεατρική Παράσταση «Ματίας ο 1ος» από μαθητές-τριες του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ  στο ΣΤΕΚΙ  Περάματος. Τα παιδιά μάγεψαν τους θεατές με τις ερμηνείες τους στο έργο του Janusz Korczak σε διασκευή Άλκης Ζέη. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο με φωτογραφίες και μουσική από την παράσταση:

 

 

 Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παράσταση στα παρακάτω τέσσερα βίντεο.

 

 

 

 

 

 

 

  

ETWINNING PROJECT "THE INNER WORLD"

 

 

 Κατά το διδακτικό έτος 2018-2019, το σχολείο μας σε σύμπραξη με το γυμνάσιο Ατσιποπούλου συμμετείχε σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα etwinning με τίτλο «The inner world».

 Στο πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης μαθητές σχολείων από την Ιταλία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ισπανία και Τουρκία.

 Ήταν ένα εγχείρημα που άξιζε την προσπάθεια τόσο για τους μαθητές που ασχολήθηκαν με αυτό το project όσο και για τους καθηγητές που συντόνιζαν και καθοδηγούσαν το έργο.

Τα παιδιά ήρθαν σ’ επαφή με παιδιά από άλλες χώρες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του etwinning. Αντάλλαξαν πληροφορίες  για τη χώρα τους, τον τόπο τους, τα σχολεία τους και μίλησαν για τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά τους. Μοιράστηκαν φωτογραφίες και εικόνες από την σχολική τους ζωή και την  καθημερινότητά τους. Τέλος, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν την « ιδανική πόλη » σύμφωνα με τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.

 Η εμπειρία ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ευχαριστούμε τις συντονίστριες του προγράμματος Laura Maffei από την Ιταλία και  Mόnika Kiss από την Ουγγαρία.

 

 

 

E TWINNING PROJECT

THE INNER WORLD

 

During the academic year 2018-2019, our school in partnership with Atsipopoulo senior school participated in a European twinning project entitled "The inner world".

Pupils from Italy, Hungary, Portugal, Spain and Turkey participated also to this program.

Our children worked with children from other countries via the e-twinning e-platform. They exchanged information about their countries, places and schools, their hobbies and interests. They shared photos and videos. Finally, they created the "ideal city" according to their dreams and wishes.

It was an extremely interesting experience and we have to thank the program’s coordinators Laura Maffei from Italy and Mónika Kiss from Hungary.

 

 

 

  

 

Πρόγραμα Πολιτιστικών Θεμάτων με τίτλο: " Τα λέμε αλλά ... Κρητικά"

 

Υπεύθυνη Προγράμματος: Κωσταριδάκη Καλλιόπη (ΠΕ02)

Συμμετέχουν: Κονιού  Μαρία (ΠΕ04) και

                       Λαγουδάκη Μαρία (ΠΕ86)

 


 

 

 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΟΘΟΝΗ:

 

  

Κάντε κλικ εδώ ή στην παρακάτω εικόνα για να δείτε το Λεξικό Κρητικής Διαλέκτου που φτιάξαμε στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού:

 

Κάντε κλικ εδώ ή στην παρακάτω εικόνα για να δείτε τις Παροιμίες  Κρητικής Διαλέκτου που μαζέψαμε στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού:

 

 

 

Κάντε κλικ εδώ ή στην παρακάτω εικόνα για να δείτε τις Κρητικές Μαντινάδες  που μαζέψαμε στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού:

 

 

 

 

 Παίξτε τα παρακάτω παιχνίδια κάνοντας κλικ στις αντίστοιχες εικόνες

και επιλέγοντας το "Σύνδεση ως Επισκέπτης" !!!

 

 

 

Προσοχή: επιλέξτε το "Σύνδεση ως Επισκέπτης" !!!

 

 

 

 

Προσοχή: επιλέξτε το "Σύνδεση ως Επισκέπτης" !!!

 

 

 

Προσοχή: επιλέξτε το "Σύνδεση ως Επισκέπτης" !!!

 

 

 

  

 

Sunday the 25th. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - Διαχείριση Ιστοτόπου: Λαγουδάκη Μαρία ΠΕ19