Ηλεκτρονικές Εγγραφές για την Α' Λυκείου 2023-24

 

 

  

Σχετικά με τις Ηλεκτρονικές Εγγραφές των μαθητών/τριών στα Λύκεια για το σχολικό έτος 2023-24 ισχύουν τα παρακάτω:

Η Β' φάση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής για το σχολικό έτος 2023-2024 ολοκληρώθηκε. Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και τη συνεργασία σας.
Επισημαίνεται ότι:

   • Δεν υπάρχει δυνατότητα υποβολής νέων αιτήσεων.
   • Για τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί
    α. δεν υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης ή διαγραφής τους.
    β. είναι δυνατή η προβολή, η αποθήκευση ή/ και η εκτύπωσή τους μέσω της επιλογής «Οι αιτήσεις μου» (κουμπί επάνω δεξιά μετά την είσοδο μέσω TaxisNet).
    γ. είναι δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή δικαιολογητικών, όπου αυτό απαιτείται,
    1. για τα ΕΠΑΛ μέχρι και 08-09-2023 και ώρα 23.59
    2. για τα ΓΕΛ μέχρι και 11-09-2023 και ώρα 23.59

Τα αποτελέσματα κατανομής των μαθητών/τριών μέσω της επιλογής «Οι αιτήσεις μου» (κουμπί επάνω δεξιά μετά την είσοδο μέσω TaxisNet) θα είναι ορατά:

   • Για τα ΕΠΑ.Λ. από την Πέμπτη 07-09-2023 και ώρα 08.00 π.μ.. Οι μαθητές/τριες ή οι κηδεμόνες τους, εφόσον είναι ανήλικοι/ες, οφείλουν να οριστικοποιήσουν την εγγραφή τους επικοινωνώντας με τη σχολική μονάδα που έχουν κατανεμηθεί, την Πέμπτη  07-09-2023 και την Παρασκευή 08-09-2023.
   • Για τα ΓΕ.Λ. από την Παρασκευή 08-09-2023 και ώρα 10.00 π.μ..

Από τη Δευτέρα 11-09-2023 και ώρα 12.00 έως και την Παρασκευή 15-09-2023 και ώρα 23.59 θα υποβάλλονται οι εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ..

* Επισημαίνεται ότι, όπως περιγράφεται στη σχετική ενημέρωση του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., εκπρόθεσμη αίτηση δύνανται να υποβάλουν και οι μαθητές/τριες που δεν ολοκλήρωσαν τη διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης κατά τη Β' φάση, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή διαμονής τους (Είδηση 05-09-2023).

 

 

 

 

 

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα των αιτήσεών σας.

 

 

 

 

Ένα Σύντομο Οδηγό για τις Ηλεκτρονικές Εγγραφές μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

 

 

 

Οδηγίες για την υποβολή Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής στα ΕΠΑ.Λ. & στα ΓΕ.Λ. μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΧ. ΕΤΟΥΣ 2022-23

 

 

 

 

 

 

 

Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της…

Μια χρονιά που είχε –όπως όλες άλλωστε- τα «γυρίσματά» της ...

τις δυσάρεστες και τις όμορφες στιγμές της.

 

Μια από τις μέρες που θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη είναι η εκδήλωση μας που πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου στο «Στέκι» Περάματος. Αποφασίσαμε να κάνουμε μια εκδήλωση για τα «γυρίσματα» του έρωτα, βασισμένη σε ένα ποίημα σταθμό για την κρητική λογοτεχνία, τον Ερωτόκριτο, του Βιτσέντζου Κορνάρου.  

 

 

Στο πρώτο μέρος οι μαθητές παρουσίασαν ένα μουσικο-θεατρικό δρώμενο με τίτλο «Του κύκλου τα γυρίσματα» με αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο και η χορωδία τραγούδησε τραγούδια σχετικά με το θέμα του έρωτα. Στη συνέχεια, έγινε η απονομή των βραβείων στους μαθητές και τις μαθήτριες για τα αθλήματα στα οποία συμμετείχαν και δόθηκαν στους μαθητές της γ΄γυμνασίου αναμνηστικά ενθύμια. Τέλος, παρακολουθήσαμε ένα video με τις δράσεις και τις εκδρομές που πραγματοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά και συγκινηθήκαμε πολύ!

 

 

 

 

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης,  οι μαθήτριες της ομάδας νοηματικής του σχολείου μας  παρουσίασαν το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε μια απόδοση στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

 

 

 Ακολούθησε το μουσικο-θεατρικό δρώμενο «Έρις και Τούλα», ο Ερωτόκριτος αλλιώς… , μια σύγχρονη εκδοχή του ποιητικού έργου. Η βραδιά έκλεισε με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα των  Ανδρεδάκης Κ., Κλάδος Α., Λαγουδάκης Α., ενώ μαθητές του σχολείου, μέλη του ομίλου «Βρακοφόρων»,  χόρεψαν παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.  

 

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη τους στη διεξαγωγή της εκδήλωσης το Δήμο Περάματος Μυλοποτάμου και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

 

 

 

 

 

 

ΔΡΑΣΕΙΣ 2022-23: ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ !!

 

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να δείτε ένα συνοπτικό βίντεο με τις δράσεις που έγιναν στο σχολείο μας κατά το σχολικό έτος 2022-23.

 

 

Πώς σας φάνηκε το παραπάνω βίντεο;

Σας άρεσαν οι δράσεις μας;

Θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας και τις προτάσεις σας;

Συμπληρώστε αν θέλετε την παρακάτω φόρμα-ερωτηματολόγιο για να μας καταθέσετε τη γνώμη σας αλλά και τις απόψεις, τις συμβουλές και τις ιδέες σας.

Θα χαρούμε πολύ να τις μάθουμε γιατί για μας ...

Η γνώμη σας μετράει...!!!

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

 

Το Γυμνάσιο Ανωγείων σε συνεργασία με το 7ο Σ.Δ.Ε.Υ. (Σχολικό Δίκτυο Εκπαιδευτικής Υποστήριξης) Ρεθύμνου

σας προσκαλούν στην επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:

"Προσεγγίζοντας τους νέους από την αρχή: Η εφηβεία στο επίκεντρο".

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας Πειραιώς στα Ανώγεια. Για όσους και όσες δυσκολεύονται να παρευρεθούν, θα δοθεί η δυνατότητα εξ’ αποστάσεως παρακολούθησης μέσω της πλατφόρμας YouTube στον σύνδεσμο: 

 

https://youtube.com/live/pjsXbxOvhsc?feature=share

  

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας.

 

 

 

 

Sunday the 1st. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - Διαχείριση Ιστοτόπου: Λαγουδάκη Μαρία ΠΕ19