Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο "Πότε η Νέα Τεχνολογία Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία"

Εκτύπωση

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14

Οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου με Υπεύθυνη Καθηγήτρια την κ. Λαγουδάκη Μαρία ΠΕ19 υλοποίησαν φέτος πρόγραμμα Αγωγής Υγείας με τίτλο: "Πότε η Νέα Τεχνολογία Βλάπτει Σοβαρά την Υγεία".

Σκοπός του προγράμματος ήταν να ενημερωθούν τα παιδιά για τους κινδύνους της αλόγιστης χρήσης της νέας τεχνολογίας και του διαδικτύου και να συνειδητοποιήσουν την ανάγκη της απόκτησης αυτοελέγχου ώστε να μην παρασύρονται και να μην εξαρτώνται από αυτήν.

Μπορείτε να δείτε ένα αναλυτικό φυλλάδιο παρουσίασης του προγράμματος κάνοντας κλικ εδώ.

Οι μαθητές στα πλαίσια του προγράμματος έφτιαξαν φυλλάδια με οδηγίες σχετικά με τη σωστή χρήση της νέας τεχνολογίας που μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

Φυλλάδιο για τα Προσωπικά Δεδομένα.

Φυλλάδιο για τη Σωστή Χρήση της Νέας Τεχνολογίας.

 Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού οι μαθητές συμμετείχαν στο διαγωνισμό "Ο Καραγκιόζης και τα Πολυμέσα" με δύο σενάρια και ένα βίντεο. Το σενάριο και το βίντεο με τίτλο "Το κολλητήρι στο Διαδίκτυο" απέσπασε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό. Μπορείτε να δείτε τις εργασίες αυτές κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

 

 

 

 

 Τέλος οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου έφτιαξαν πολύ ωραίες παρουσιάσεις με οδηγίες για τη σωστή χρήση της νέας τεχνολογίας που μπορείτε να τις δείτε κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους:

 

 O Mr Joystick παρουσιάζει τους κινδύνους που κρύβουν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια:

 

 

 


 

 

Thursday the 28th. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - Διαχείριση Ιστοτόπου: Λαγουδάκη Μαρία ΠΕ19