Ενισχυτική Διδασκαλία 2023-24

Εκτύπωση

     

 

Σύμφωνα με την υπ. αρ. πρωτ. 114342/Δ2/12-10-2023 Υ.Α Υπουργική Απόφαση, για το σχολικό έτος 2023-2024 η Ενισχυτική Διδασκαλία μαθητών Γυμνασίου περιλαμβάνει τα μαθήματα: Νεοελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία και Αγγλικά.

Σας επισημαίνουμε ότι κριτήριο για την επιλογή-συμμετοχή των μαθητών/τριών στην Ενισχυτική Διδασκαλία αποτελεί η πολύ χαμηλή επίδοσή τους στο αντίστοιχο μάθημα. Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι η Ενισχυτική Διδασκαλία διεξάγεται  μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου (απογευματινές ώρες).

Σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο οι αιτήσεις των γονέων που επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας Σχολικού έτους 2023-24 θα κατατεθούν στο σχολείο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Παρακαλούμε λοιπόν τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας Σχολικού Έτους 2023-24 να συμπληρώσουν την Αίτηση που θα βρουν κάνοντας κλικ ΕΔΩ (για έγγραφο DOC) ή ΕΔΩ (για έγγραφο PDF)  και να την στείλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου:   

JLIB_HTML_CLOAKING

το αργότερο μέχρι την Τετάρτη  15/11/2023.

 

 

 


 


 

Wednesday the 8th. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - Διαχείριση Ιστοτόπου: Λαγουδάκη Μαρία ΠΕ19