Ασημένια Διάκριση στην Ολυμπιάδα Αγγλικής Γλώσσας

Εκτύπωση

 

 

 

 Το Γυμνάσιο Περάματος κέρδισε Ασημένια Διάκριση για τη συμμετοχή των μαθητών/τριών του στην Ολυμπιάδα Αγγλικής Γλώσσας σχολικού έτους 2023-24 υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της καθηγήτριας Αγγλικών κ. Χαλβατζή.

Ο διαγωνισμός KGL contest English Olympiad ( δηλαδή Ολυμπιάδα αγγλικής γλώσσας)  διοργανώνεται από το International Testing Authority και διεξάγεται παγκοσμίως σε μη αγγλόφωνες χώρες. Συμμετέχουν σε αυτόν όσα σχολεία θέλουν από όλα τα κράτη με την υποστήριξη των καθηγητών/τριων  αγγλικών που διδάσκουν σε κάθε σχολείο. Βασική προϋπόθεση συμμετοχής είναι οι μαθητές/τριες να μην είναι φυσικοί ομιλητές αγγλικών και να μην έχουν πάρει κάποια επίσημη πιστοποίηση  γνώσης αγγλικής γλώσσας.Τα επίπεδα για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό  φτάνουν μέχρι το Β2 (δηλ το γνωστό σε όλους lower) αρκεί να μην έχουν τα παιδιά το πτυχίο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και ιδιαίτερα στη μαθήτρια της Β' Γυμνασίου Λ.Α. η οποία προκρίθηκε να συμμετέχει στους αγώνες της επόμενης φάσης του Διαγωνισμού που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη!! 

 

 

Sunday the 8th. ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ - Διαχείριση Ιστοτόπου: Λαγουδάκη Μαρία ΠΕ19